kkb outing

tetibe terase nak menulis dalam BM.rasenye blom pernah lagi tulis dalam bm kat blog nih.takpe there’s a 1st time for everything kan…

tadi keluar dengan cekgu azmi, nazeem and ekyn, pegi plaza angsana. dah lame tak jumpe cekgu and nazeem…last pon mase wedding lahh. laen jugak dah rupe deorg. ekyn tak kire laa kan (sowie kyn ;p). angsana tuh pon da lame tak jejak kaki. thanks laa korang meluangkan mase bergossip dan berborak bersame. memang next time kalaw ade ngeteh lagik iera nak join.

seronok rasenye jumpe deorg semua balek. da lame tak keep in touch dengan bebudak skola. terase mcm iera yang dulu. esok ni pon ade kkbbq kat umah adek. umah dea pon in bangi…dekat jek ngan umah. planning nyer nak pegi tapi mcm segan la plak kan. tengok lah camne esok.

mmg tepat bile iera kate cuti ni banyak reminisce zaman dulu…brought back the old me. bagi iera lebih semangat to do what i’m gonna do, what i’m suppose to do. i plan to keep this up…to get back old friends who can remind me who i was and how i was. get back the old me, the me before all this happens.

yang penting, kali ni i’m doing this for myself…and not for anyone else 😉

Advertisements
Published in: on June 13, 2009 at 11:13 pm  Leave a Comment  

The URI to TrackBack this entry is: https://shahirahmahther.wordpress.com/2009/06/13/kkb-outing/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: